תעודות ואישורים

רישיון יצרן

רישיון יצור מס. 100340

לפי חוק ההגנה על בריאות הציבור (מאו, התשעיו – 2015

שם ות"ז של המנהל הפעול: ‏ עדי מישאלוף ,24429417
מהות הרישיון: יצור ארוחות לשס הנשתן מחוץ למקוס הכנתן, בשיטת בשל הנש ובשל-צנן-חמס-הגש (עד 20,000 מנות/יום).
כתובת מקום היוצור: המלאכה 15 אזור תעשיה חולון מיקוד :5885012

תנאי הרישיון
1. רישיון וה כפוף לתוכנית ההנדסית (הסניטרית) המאושרת האחרונה ולפרשה הטכנית של המפעל.
2. רישיון וה כפוף לתקנות רישוי עסקיס (תנאיס תברואתייס לעסקים לייצור מזוף, תשלייב- 1972 ותיקוניהן.
3 רישיון זה כפוף לדרישות חקיקת המוון השונות והנחיות משרד הבריאות.
4. רישיון זה הינו בר תוקף רק לגבי כתובת מקום הייצור הרשומה לעיל בלבד.
5. רישיון וה יוצג במפעל באופן בולט.
6. חרישיון הינו בר תוקף רק לגבי בעליו, ואינו ניתן לתעברה.
?. הרישיון יתבטל מאליו כאשר ייפוג תוקפו או כאשר יחול שינוי באחד מפרטי הרשיון(1).
8. רישיון שניתן לשותפים יתבטל מאליו, כשיחול שינוי כלשהו בהרכב השותפות או כשזו תתפרקן.
9. המנהל רשאי בכל עת להוסיף תנאים למתן הרישיון, להגבילו, לשנותו, או לבטל אותו [2.
₪ רישיון זה אינו טטר את בעל הרישיון מהחובה להצטייד בכל רישיון אחר לפי כל דין.
1. אין להשתמש ברישיון זה לצורך פרסומת כלשהי, ואין לציין או לרמוו בפרסומת שהמוצרים מאושרים ע"י משרד הבריאות, לרבות ציון
הרישיון ו/או פרטיו על גבי אריוות המוצריס ותוויותיהס..
2 חומרי הגלס המשמשים לייצור במפעל יהיו ממקורות בעלי רישיונות יצרן ו/או אישורי/ רישומי יבוא הנדרשים עפ החוק.
3 רישיון זה כפוף לקיום נוהל בקרת איכות ובטיחות מזון.
על בעל הרישיון לוודא שהמוון ישמר עד לצריכתו בטמפרטורה כדלקמן .
+ מוון חס – בטמפי פנימית של 70 מעלות צלויוס לפחות.
> מוון קר – בטמפי פנימית שלא תעלה על 5 מעלות צלזיוס.

 

תוכנית ההזנה של משרד החינוך

תעודה זאת לתעודה כי עדי מ. קייטרינג בע"מ חפ 512244153 הינו מטבח פעיל ומבוקר על ידינו באופן שוטף עבור תוכנית ההזנה בכפוף לכללי איכות ובטיחות מזון קפדניים ערן לפיד מנהל תוכנית ההזנה ואורח חיים בריא
רשיון עסק

תעודת הוקרה

תעודת הוקרה


תעודת הוקרה

"תהיה השינוי שאתה רוצה לראות בעולם" (מהאטמה גנדי)

וזו התעודה עבור:

עדי קייטרינג

אור-יהודה

רק רצינו לומר תודה על חלקך בשילוב אנשים עם מוגבלות בחברה

עומרי בנממן רכז תכנית "מעגלי

תעסוקה"

דרור קורת מנהל המנהל הקהילתי

כשרויות

ועד הכשרות

בד"צ "בית יוסף" בד"צ בית יוסף"

של מרן מאיר ישראל

מייסודו של מרן מאור ישראל הגאון רבי עובדיה יוסף זצוק"ל הגאון רבי עובדיה יוסף זצוק"ל

בס"ד

0000000

Kashruth Department

BADATZ "BEIT YOSSEF" Founded by Maran Maor Israel Hagaon Rabbi OVADIA YOSSEF Zatsok"l

ניסן תשפ"ר

אישור

הננו לאשר בזה כי

מנות הזנה לתלמיד במוסדות החינוך בלבד

המשווקים ע"י

עדי מ. קייטרינג בע"מ

מרחוב המלאכה 15 בחולון.

מיוצרים וארוזים תחת פיקוח והשגחת הבד"צ

כשר למהדרין- בשרי, ללא כל חשש.

על המנות להיות ארוזות וסגורות

"חותם בתוך חותם" בחותם הבד”צ כזה בלבד:

האישור תקף עד י"ז אלול תשפ"ד (20 ספטמבר 2024)

0000

עד הכשרות/

בד"צ "בית יוסף"

 

רב ומד"א דשיכון חב"ד לוד אה"ק ת"ו

בסייד

כג' ניסן תשפייד

RABBI B. YURKOWICZ

CHABAD LOD

ISRAEL

1.5.24

אישור כשרות

הריני לאשר כי בחברת עדי מ. קייטרינג מרחוב מלאכה 15 חולון

יש מחלקה תחת כשרותי.

מוצרי בשר ועוף- שחיטת חב"ד ליובאוויטש- מתאים אף לנוהגים עייפ

חומרית הבית יוסף

שאר המוצרים בכשרויות בד"צ העדה החרדית והרב לנדא

המשגיח מטעמי הוא הרב רוקח שיחי'

תוקפה של התעודה: כ"ט אלול תשפ"ד 2.10.2024

המועצה הדתית הרבנות הראשית מחלקת הכשרות —

כשרות רגילה

בשרי, פרווה

עדימ קייטרינג בע"מ

בבעלות וניהול של: עדי משאלוף כתובת: המלאכה 15, חולון

בר קוד:

130401305

תוקף תעודה (עברי): י"א ניסן התשפ"ד – י"ב אלול התשפ"ד תוקף תעודה (לועזי): 15.09.2024 – 19.04.2024 שם המשגיח: יצחק ע. כהן, טלפון המשגיח: 0584326677 שם המפקח: רבי דוד אהרונוב, טלפון המפקח: 050-4411211

תאריך הפקת התעודה: 17-04-2024

כשר בהשגחת הרבנות

חולון

ס הרב קוק 7, חולון 03-50860049©03-5042212

להורדת כל תעודות הכשרות

תקנים

IQC

המכון לבקרה ואיכות

IOC

תעודה

128028

הנני מאשר בזאת כי

מערכת ניהול האיכות של

עדי מ. קייטרינג בע"מ

המלאכה 15, חולון

נסקרה ונבחנה ע"י המכון לבקרה ואיכות. ונמצאה מתאימה לדרישות התקן:

ISO 9001:2015

האישור תקף לפעולות הבאות:

ייצור ושיווק ארוחות מוכנות לגני ילדים, בתי ספר ומוסדות חינוך

אישור זה בתוקף עד:

מחזור ההתערה יסתיים בתאריך:

תאריך האישור הראשון:

05.10.2026

05.10.2026

05.10.2008

האישור מותנה בהמשך יישום מערכת ניהול בכפוף לביצוע מבדקי מעקב ע"י המכון לבקרה ואיכות

מכון לבקרה ואיכות איי. קיי. סי. בעיימ רח' רבניצקי 6, פתח תקווה 4900617 טל': 03-9313555, פקס: 03-9044406

E-Mail [email protected], www.iqc.co.il

03.10.2023

תאריך אישור

ניר הלפרן, מנכ"ל

IAF

MGMT. SYS. RVA C 560

IQC

Institute of Quality & Control

CERTIFICATE

NO.

128028

This is to certify that

the Quality Management System of

Adi M. Catering Ltd.

15 Hamelacha St. Holon, Israel

Was audited by IQC and found to be in compliance with the requirements of the standard:

ISO 9001:2015

This certificate is valid for the following scope of activities:

Manufacture & marketing of prepared meals for kindergartens, schools & educational institutions

This certificate is valid until:

05.10.2026

Certification cycle will end on:

05.10.2026

Date of first approval:

05.10.2008

This certificate is subject to the continuing satisfactory operation of the Management System and periodic auditing by IQC

21227

03.10.2023 Issue date

Nir Halpern, CEO

Institute of Quality & Control Ltd. 6 Ravnitzky St., Petah Tikva 4900617, Israel

Tel: 03-9313555, Fax: 03-9044406

E-Mail. [email protected], www.iqc.co.il

IAF

MGMT. SYS.

RVA C 560

להורדת קובץ PDF

המכון לבקרה ואיכות

תעודה

NO. 129469

הנני מאשר בזאת כי

מערכת ניהול בטיחות המזון של

עדי מ. קייטרינג בע"מ המלאכה 15, חולון

נסקרה ונבחנה ע"י המכון לבקרה ואיכות ונמצאה מתאימה לדרישות התקן:

IQC

המכון לבקרה ואיכות

HACCP-HAZARD ANALYSIS & CRITICAL CONTROL POINTS ACCORDING TO THE PRINCIPLES OF THE CODEX ALIMENTARIUS

האישור תקף לפעולות הבאות:

ייצור ושיווק ארוחות מוכנות לגני ילדים, בתי ספר ומוסדות חינוך

אישור זה בתוקף עד: מחזור ההתעדה יסתיים בתאריך:

תאריך אישור ראשוני:

24.06.2027 24.06.2027 24.06.2015

האישור מותנה בהמשך יישום מערכת ניהול, בכפוף לביצוע מבדקי מעקב ע"י המכון לבקרה ואיכות

06.06.2024

תאריך אישור

?

Nir Halpern, CEO

המכון לבקרה ואיכות אי.קיו.סי בע"מ

רחוב שמירה אימבר גדיש 9, קריית אונו טל': 03-9313555, פקס: 03-9044406 דוא"ל: [email protected]

Institute of Quality & Control

CERTIFICATE

NO. 129469

IQC

Institute of Quality & Control

This is to certify that The Food Safety System of

Adi M. Catering Ltd.

15 Hamelacha St. Holon, Israel

Was audited by IQC and found to be in compliance with the requirements of the standard:

HACCP-HAZARD ANALYSIS & CRITICAL CONTROL POINTS ACCORDING TO THE PRINCIPLES OF THE CODEX ALIMENTARIUS

This certificate is valid for the following scope of activities:

Manufacture and marketing of prepared meals for kindergartens, schools & educational institutions.

This certificate is valid until:

24.06.2027

Certification cycle will end on:

24.06.2027

Date of first approval:

24.06.2015

This certificate is subject to the continuing satisfactory operation

of the Management System and periodic auditing by IQC

06.06.2024 Issue Date

Nir Halpern, CEO

IQC-Institute of Quality & Control

9 Shamira Imber Gadish st. Kiryat Ono, Israel Tel: 03-9313555, Fax: 03-9044406

E-Mail: [email protected], https://www.iqc.co.il

להורדת קובץ PDF

להורדת כל התעודות כולל תפריט

אישורים כלים

A

מתי

מכון התקנים הישראלי

פרטי הזמנה

המעבדה לכיסיה, בריאות וסביבה

תעודה מתקנת 7112210058/1 לתעודה 7112210058

בהתאם לסעיף 12 לחוק התקנים תשי"ג – 1953

דף 1 תר 7 תעודת בדיקה זו מחליפה ומבטלת את תעודת הבדיקה 7112210058 מתאריך 2021/10/05

שם המזמין : הגיבור להנדסה ולמסחר בע"מ ח.פ: 510442478

מענו

: אור יהודה 60250

תאריך ההזמנה

תאור המוצר

14/09/2021 :

חומרי פלסטיק הבאים במגע עם מזון ומשקאות הדגם הנבדק : PP קופסאות אוכל

ארץ יצור

פרטי הנטילה

: ישראל

המדגם ניטל בתאריך:14/09/2021 הנוטל:המזמין

כמות במדגם : 10

וולנטרי

מהות הבדיקה:בדיקה מלאה לתקן ישראלי שאינה במסגרת תו תקן או צו יבוא חופשי

התאמה לדרישות של התקן הישראלי ת"י 5113 – חומרי פלסטיק ומוצרי פלסטיק הבאים במגע עם מזון ומשקאות, מינואר 2019

מסמך זה מכיל 7 דפים

ואין להשתמש בו אלא במלואו.

תוצאות הבדיקה במסמך זה מתייחסות רק לפריט שנבדק.

מסמך זה אינו היתר תו תקן

מסקנות הבדיקה

המוצר הנבדק מתאים לסעיפי התקן. פירוט התוצאות מצוי בדפים הפנימיים. הערות:

סיבת עדכון תעודה: עידכון בתאור המוצר הנבדק קופסאות ומכסים מ-PP

כלל קבלת ההחלטה בהתחשב באי ודאות הבדיקה על סמך הסעיפים בתקנים הרלוונטיים.

10/10/2021

שם המאשר: גדי אפרתי תפקיד ראש מדור

תאריך הפקת תעודה

ענף כימיה מזון ומים-טל:036465138 דוא"ל ע"פ פעילות: [email protected] ,[email protected] ,[email protected] ,[email protected]

Chemistry, Health and Environment Laboratory

מתי

no THE STANDARDS INSTITUTION OF ISRAEL

Test Certificate No. 7112208393/1

Issued under Section 12 of the Standards Law, 1953

This document cancels and replaces the test certificate No. 7112208393 from the 31/08/2021

Details of order:

Order name:

Address:

Date order:

MCP Performance Plastic Ltd

Kibbutz HAMAAPIL, Israel

01/08/2021

Sample Description As Declared:

Products:

CPET trays

Sampled by: Customer

ITEM NO.:

2018, 2092, 2638, 2216, 2511, 2218, 2500, 2038, 2318, 2016, 2035, 2034, 2036, 2591 2222, 2412, 2682, 2511, 2103, 2554, 2430.

With the requirements of Israel Standard 5113- "Plastic materials and plastic articles in contact with food and beverages", Jan 2019

Sample received in lab:

Testing time:

01-Aug-21

From: 8-Aug-21 To: 23-Aug-21

Test requested:

Test method:

Test results:

Selected test(s) as requested by client

Please refer to next page(s)

Please refer to next page(s)

This document contains 4 pages The test results in this document refer only and may be used only in full.

Conclusion:

to the item tested.

This document does not constitute a license to mark the product with the standards mark

For compliance with EU Regulation 10/2011 as amended and Israel Standard SI 5113 (2019) 1. Overall migration according to Regulation (EU) 10/2011

2. Specific migration of primary aromatic amines (PAAS) according to according to annex II, Regulation (EU) 10/2011 and Regulation (EU) 1245/2020

Comply Comply

3. Specific migration of substances according to annex II, Regulation (EU) 10/2011 and Regulation (EU) 1245/2020

Comply

*Rule of decision considering the uncertainty of the test based on the clause in the relevant standards.

Certified by:

Gadi Efrati Gali efrats

Head of Food Contact Materials Section

Naor Cohen

ANAB lac MRA

ACCREDITED

Certificate Number: AT-2045

Head of Chemistry, Food and Water Branch

THE FOOD AND WINE LABORATORY

NDARDS

INSTITUTIO

Date: 29/09/2021

Chemistry, Food and Water Branch, 42 Chaim Levanon St, Tel Aviv 6997701 Israel,

Tel: 972-3-6465138, Fax: 972-3-6465036, E-mail: for food: [email protected], for wine: [email protected], for food contact materials: [email protected], for water: [email protected], www.sii.org.il

no THE STANDARDS INSTITUTION OF ISRAEL

מתי

Chemistry, Health and Environment Laboratory

Test Certificate No. 7112200509

Issued under Section 12 of the Standards Law, 1953

Details of order:

Order name:

Address:

Date order:

MCP Performance Plastic Ltd

Kibbutz HAMAAPIL, Israel 18/01/2021

Sample Description As Declared:

Products:

Sampled by:

Customer

Testing time:

Test requested:

PET Film

Manufacture country: USA

with the requirements of Israel Standard 5113- "Plastic materials and plastic articles in contact with food and beverages", Jan 2019

Sample received in lab: 18-Jan-21

From: 25-Jan-21 To: 01-Feb-21

Selected test(s) as requested by client

Test method:

Please refer to next page(s)

Test results:

Please refer to next page(s)

This document contains 4 pages The test results in this document refer only and may be used only in full.

to the item tested.

This document does not constitute a license to mark the product with the standards mark

Conclusion:

For compliance with EU Regulation 10/2011 as amended and Israel Standard SII 5113 (2019) 1. Overall migration of extractives from packaging using solvents simulating types of foodstuffs according to Regulation (EU) 10/2011.

2. Specific migration of primary aromatic amines (PAA) according to Regulation (EU) 10/2011 3. Specific migration of substances according to Regulation (EU) 10/2011 and (EU) 1245/2020

Certified by:

Gadi Efrati

Coli sfrats

Head of Food Contact Materials Section

ANAB ilac-MRA

ACCREDITED

Certificate Number: AT-2045

Naor Cohen

Comply

Comply Comply

Head of chemistry Food and Water Branch

THE FOOD

AND WINE LABORATORY

DARDS

INSTITUT

Date: 02/02/2021

Chemistry, Food and Water Branch, 42 Chaim Levanon St, Tel Aviv 6997701 Israel, Tel: 972-3-6465138, Fax: 972-3-6465036, E-mail: for food: [email protected], for wine: [email protected], for food contact materials: [email protected], for water: [email protected], www.sii.org.il

תקנים לדף תעודות